Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
Pastaretter er super gode som vegetarretter, fordi de smager godt og kan varieres i det uendelige. Her har vi lavet en nem pasta med champignon og spinat. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 250 gramfuldkornspasta
- 200 gramchampignon
- 1 fedhvidløg
- 2.5 dlcremefine 15%
- 65 gramgrøn pesto
- 75 gramspæde spinatblade
- 25 grampinjekerner
- revet parmesan
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Kog pastaerne efter anvisningen på pakken.2
Rens og skyl champignonerne og skær dem i kvarte. Varm en pande op med olivenolie og steg champignonerne til de er gyldne.3
Pil skrællen af hvidløget og hak det fint. Tilsæt hvidløg og cremefine. Vend pestoen i sovsen og lad den simre i ca. 5 min.4
Skyl spinaten og vend den op i sovsen. Smag til med salt og peber. Vend sovsen sammen med pastaen inden servering.5
Rist til slut pinjekerne på en tør pande, til de har taget farve. Husk at ryste dem undervejs, så de ikke bliver sorte.6
Server pastaretten i skåle toppet med frisk revet parmesan og pinjekerner på toppen. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle spinaten og smage til.