Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
35 min
0 min
Minestronesuppe er en italiensk suppe, der er en slags "restesuppe", hvor alt godt fra køleskabet kan trylles om til den lækreste suppe. Her har vi lavet en vegetarudgave med bladselleri, majs, gulerødder, hvide bønner og suppehorn. Super nemt og virkelig lækkert. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 1 stkløg
- 1 fedhvidløg
- 5 stængelbladselleri
- 0.5 spsktørret timian
- 2 dåsehakkede tomater med krydderi
- 5 dlvand
- 4 stklaurbærblad
- 2 terninghønsebouillon
- 300 gramgulerødder
- 250 gramsuppehorn
- 1 dåsehvide bønner i tomatsauce
- 285 gramløse majs
- olivenolie
- peber
- salt
Fremgangsmåde
1
Hak løg og hvidløg, skyl bladselleri og skær begge dele i tern eller skiver. Steg det hele i lidt olivenolie i en stor gryde i et par minutter. Tilsæt timian, hakkede tomater, vand, laurbærblad og bouillon.2
Skræl gulerødderne, skær dem i skiver og tilsæt dem i suppen.3
Bring suppen i kog, tilsæt suppehornene og lad det hele koge i ca. 5 minutter. Vend til sidst bønner og drænet majs i suppen.4
Server minestronesuppen i skåle eller dybe tallerkener, og så må der slubres. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære selleri i skiver. De kan også skrælle gulerødderne.
Ekstra smag: Hvis du mangler den røgede smag, der normalt er i en minestrone, kan du tilsætte bacon eller lidt rygeost.