Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
En rigtig forårs- og sommerret, der er perfekt til solrige dage og aftener på terrassen. Lækre kyllingefileter i serranosvøb med couscoussalat som tilbehør. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 200 gramcouscous
- 450 gramkyllingefilet
- 60 gramserranoskinke
- 250 gramjordbær
- 30 gramfærdig salatmix
- 100 gramsalatost i tern
- 50 grammandler
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Kog couscousen efter anvisningen på pakken.2
Skær kyllingefileterne i halve og vikl et stykke serrano omkring hver filet. Varm en pande op med olivenolie og steg kyllingefileterne ved middel varme til de er gyldne på hver side.3
Skyl jordbærrene, skær blomsten af og skær dem i mundrette størrelser. Skyl salaten og vend salat, jordbær, olivenolie, salatost, hakkede mandler, salt og peber sammen.4
Server kylling i svøb med jordbærsalat og couscous. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle jordbærrene.
Ekstra smag: Top med husets yndlingsdressing.