Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
Chicken tikka masala er en indisk klassiker. Den er super nem at lave - vi har brugt færdig tikka masala sauce og kylling. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 250 gramvilde ris
- 350 gramkyllingeinderfilet
- 1 dåsehakkede tomater
- 350 gramtikka masala sauce
- 1 stkblomkål
- 200 gramfrosne ærter
- 2.5 dlcreme fraiche 9 %
- 50 grammandler
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Kog risene som anvist på pakken.2
Skær kyllingefileterne i mundrette størrelser. Husk at vaske fingre og køkkenredskaber efterfølgende.3
Varm en gryde op med olivenolie og svits kyllingen heri. Tilsæt hakkede tomater og tikka masala og lad det simre.4
Skyl blomkålen og pluk små buketter. Tilsæt blomkålsbuketterne og ærterne og lad det hele simre i 7-10 min. Smag til med salt og peber.5
Server chicken tikka masala i skåle med ris og toppet med creme fraiche og hakkede mandler. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme ris, vand og salt i en gryde.
Ekstra smag: Top med friske koriander.