Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
30 min
Ventetid
0 min
En lækker suppe, der smager af sol og sommer. Suppen er 100% vegetarisk og fyldt med gode grøntsager som, gulerødder, porre, spinat og ærter og serveret med lune hvidløgsflutes og persilleolie. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 350 gramkartofler
- 250 gramgulerødder
- 6 dlvand
- 2 terninggrøntsagsbouillon
- 1 stkporre
- 2.5 dlcremefine 15%
- 75 gramspæde spinatblade
- 200 gramfrosne ærter
- 2 stkhvidløgsflute med fuldkorn
- 1 pottepersille
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.2
Skræl kartoflerne og skær dem i små tern. Skræl gulerødderne og skær dem i små skiver. Kom kartofler og gulerødder i en dyb gryde, tilsæt vand og bouillon og lad det koge i ca. 10 min.3
Skyl og rens porren grundigt og skær den i ca. 1 cm tykke skiver. Tilsæt porre og cremefine og lad suppen simre videre i ca. 10 min.4
Skyl spinaten og tilsæt spinat og ærter og lad suppen simre videre i ca. 5 min. Smag til med salt og peber.5
Opvarm hvidløgsflutesene i ovnen som anvist på pakken.6
Skyl og hak persillen fint og vend det sammen med olivenolie - brug evt. en minihakker.7
Server suppen toppet med persilleolie og lune hvidløgsflutes som tilbehør. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme flutesene i ovnen.