Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
35 min
0 min
Kold nudelsalat smager skønt, og så tager det ingen tid at lave. Her har vi lavet en udgave med skinkeschnitzler, sprøde grøntsager og mango og toppet med peanuts, koriander, limesaft og soya. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 250 gramfuldkornsnudler
- 1 terninggrøntsagsbouillon
- 200 gramgulerødder
- 1 stkmango
- 125 gramsukkerærter
- 150 grambønnespirer
- 285 gramløse majs
- 250 gramskinkeschnitzler
- 1 pottefriske koriander
- 100 grampeanuts
- 1 stklime
- soya
- olivenolie
Fremgangsmåde
1
Kog nudlerne efter anvisningen på pakken sammen med smuldret bouillon. Overhæld herefter nudlerne med koldt vand.2
Skræl gulerødderne og skær dem i små tynde strimler, skræl mangoen og skær den i små tern. Skyl sukkerærterne og bønnespirerne. Dræn majsene for vand.3
Skær skinkeschnitzlerne i strimler. Varm en pande op med olivenolie og steg skinkestrimlerne gyldne.4
Vend det hele sammen eller kom det i små skåle og lad hele familien sammensætte deres egen nudelsalat. Top med friske koriander, peanuts, limesaft og soya. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skrælle gulerødderne og mangoen, og skylle sukkerærterne.
Mere smag: Drys med lidt frisk chili.