Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
35 min
0 min
Fiskedeller er et hit i rigtig mange børnefamilier. Her har vi rørt en færdig fiskefars med friskhakket dild og serveret med kartofler, bagt blomkål og en lækker urtedressing. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 650 gramsmå kartofler
- 1 stkblomkål
- 1 pottedild
- 400 gramfiskefars
- 1 pottepurløg
- 2,5 dlcreme fraiche 9 %
- 1 fedhvidløg
- 1 stkcitron
- olivenolie
- rapsolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Skyl og skrub kartoflerne og kog dem møre i letsaltet vand.2
Skyl blomkålen og pluk i små buketter. Vend buketterne i lidt olivenolie, salt og peber og bag dem i ovnen i ca. 20 min. til blomkålsbuketterne er gyldne på overfladen.3
Skyl dilden og hak den fint. Rør fiskefarsen sammen med halvdelen af den hakkede dild. Varm en pande op med rapsolie og form fiskedellerne med en ske. Steg fiskedellerne på begge sider, til de er sprøde og gyldne.4
Skyl purløgen og hak den fint. Vend creme fraiche sammen med presset hvidløg, hakket purløg, resten af den hakkede dild, salt og peber.5
Server de lune fiskedeller sammen med små kogte kartofler, bagte blomkålsbuketter, urtedressing og citronbåde. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn røre dressingen sammen.
Ekstra smag: Kom fint revet citronskal ovenpå blomkålsbuketterne inden servering.