Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
15 min
Ventetid
0 min
I dag har vi lavet en nem og hurtig vegetarsandwich smurt med aioli og pesto og lagt sammen med grøntsager og mozzarella. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 1 stkgroft sandwichbrød
- 0.5 stkagurk
- 2 stkrød peberfrugt
- 1 stkrødløg
- 3 kuglemozzarella
- salat efter eget valg
- aioli
- 0.5 pottefrisk oregano
- 70 gramrød pesto
- olivenolie
Fremgangsmåde
1
Skær brødet i skiver. Pensl skiverne med lidt olivenolie på den ene side og grill eller rist dem på en pande, i ovnen eller i en brødrister.2
Skyl og skær agurk, peberfrugter og rødløg i skiver. Dræn vandet fra mozzarellaen og skær den i skiver. Skyl salaten.3
Smør den ene side af det ristede sandwichbrød med lidt aioli.4
Byg ovenpå med skyllet agurk i skiver, peberfrugter i skiver, frisk oregano, mozzarella i skiver og skyllet salat. Afslut med en skive brød smurt med pesto.5
Hvis der er agurk og peberfrugter tilovers så server dem som tilbehør til sandwichen. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære grøntsager i skiver. De kan også skære mozzarella i skiver og smøre deres egen sandwich.