Let aioli med soltørrede tomater

Ingredienser

( 2 voksne og 2 brøn )

  • 1 fedhvidløg
  • 25 gramsoltørrede tomater i olie
  • 0.5 dlmayonnaise
  • 0.5 dlskyr*
  • 1/2 stkcitron
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aioli er det franske svar på remoulade! Okay, det er måske en lidt frisk sammenligning, men aioli smager super godt som dip til f.eks. grøntsager og fritter! Brug den også i sandwich. Her har vi lavet aiolien med soltørrede tomater - og selvfølgelig hvidløg. God fornøjelse :o)

Fremgangsmåde

1. Blend alle ingredienserne sammen i en minihakker, til du har så jævn en masse som muligt. Smag til med salt, peber og evt. lidt citronsaft.

2. Brug aiolien som smørrelse i sandwich eller som dip til grøntsager.

3. Velbekomme :o)

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre