Let aioli med soltørrede tomater

Ingredienser

( 2 voksne og 2 brøn )

  • 1 fedhvidløg
  • 25 gramsoltørrede tomater i olie
  • 0.5 dlmayonnaise
  • 0.5 dlskyr
  • 1/2 stkcitron
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Alt det andet

Let aioli med soltørrede tomater

I samarbejde med

4.0, Mambeno-favorit!

Aioli er det franske svar på remoulade! Okay, det er måske en lidt frisk sammenligning, men aioli smager super godt som dip til f.eks. grøntsager og fritter! Brug den også i sandwich. Her har vi lavet aiolien med soltørrede tomater - og selvfølgelig hvidløg. God fornøjelse :o)

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 1 fedhvidløg
  • 25 gramsoltørrede tomater i olie
  • 0.5 dlmayonnaise
  • 0.5 dlskyr
  • 1/2 stkcitron
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Blend alle ingredienserne sammen i en minihakker, til du har så jævn en masse som muligt. Smag til med salt, peber og evt. lidt citronsaft.

2. Brug aiolien som smørrelse i sandwich eller som dip til grøntsager.

3. Velbekomme :o)

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre