Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
En skøn sommerret bestående af to slags salater - en kartoffelsalat med rød peberfrugt og oliven vendt i en lækker dressing og en bønnesalat med salatost, pinjekerner og finthakket rødløg. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 650 gramsmå kartofler
- 400 gramgrønne bønner
- 1 stkrød peberfrugt
- 1 stkrødløg
- 2 spskeddike
- 0.5 spskakaciehonning
- 1 dlolivenolie
- 25 grampinjekerner
- 50 gramkalamataoliven uden sten
- 100 gramsalatost i tern
- 1 pottefrisk mynte
- 200 gramgræsk yoghurt
- 1 stkcitron
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Skyl og skrub kartoflerne. Kog dem i letsaltet vand til de er møre og overhæld dem med koldt vand.2
Skær enderne af de friske bønner og kog dem i letsaltet vand i ca. 5 min. Overhæld dem herefter med koldt vand.3
Skyl og rens peberfrugten og skær den i den størrelse du ønsker. Pil skrællen af rødløget og skær det i små tern.4
Rør eddike og honning sammen med olivenolie, salt og peber. Rist pinjekernerne på en tør pande til de får lidt farve.5
Vend kartoflerne sammen med peberfrugten, oliven og dressingen.6
Vend bønnerne sammen med lidt olivenolie, salt og peber. Top med salatost, rødløg og pinjekerner.7
Skyl mynten og hak den fint. Rør græsk yoghurt sammen med mynte og smag til med citronsaft, salt og peber.8
Server kartoffelsalaten og bønnesalaten sammen med myntedressingen. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn røre dressingerne sammen.