Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
Pastasalat og kyllingespyd er en sikker vinder hos de fleste børn - og voksne! Spyddene bliver krydret med paprika og hvidløg, og pastasalaten er fyldig med broccoli, oliven, avocado og snackpeber. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 400 gramfuldkornspastaskruer
- 450 gramkyllingefilet
- 1 spskolivenolie
- 0.5 spskpaprika
- 1 fedhvidløg
- 2 spskketchup
- 1 stkbroccoli
- 2 stksnackpeber
- salat efter eget valg
- 2 stkavocado
- 0.5 stkøkologisk citron
- 100 gramkalamataoliven uden sten
- 200 gramtzatziki
- smør
- peber
Fremgangsmåde
1
Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Skyl dem straks under koldt vand.2
Skær kyllingen i mundrette stykker. Kom kylling i en frysepose sammen med olivenolie, paprika, presset hvidløg og ketchup og bland det hele godt sammen.3
Lad kødet marinere, mens du laver pastasalat og tænder op i grillen, hvis vejret er til det. Husk at vaske fingre og køkkenredskaber efterfølgende.4
Pluk buketter af broccolien, skyl dem og kog dem i 3-5 minutter - alt efter smag. De skal være gennemvarme, men stadig ha' bid. Skyl dem straks under koldt vand.5
Skyl peberfrugten og skær den i mundrette stykker. Skyl salaten. Flæk avocadoen, fjern stenen og skær kødet i skiver. Dryp med lidt citronsaft, så avocadoen ikke bliver brun.6
Bland pastaen sammen med broccoli, peberfrugt, salat, avocado og oliven.7
Træk kylling på spyd. Grill dem eller giv dem ca. 15 minutter i ovnen, til kødet er gennemstegt.8
Server de lækre kyllingespyd med pastasalat og tzatziki. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad ungerne skære peberfrugterne eller plukke buketter af broccolien.