Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
En skøn weekendret med sprøde pommes frites og saftige koteletter, som vi serverer med tomatsalat og pebersauce. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 750 grampommes frites
- 10 stkcherrytomater
- 0.5 stkagurk
- 0.5 pottebredbladet persille
- 50 gramkalamataoliven uden sten
- 500 gramsvinekoteletter
- 0.5 spsktørret timian
- 1 dåsepeber- eller bearnaisesauce
- dressing efter eget valg
- salt
- peber
- olivenolie
- bagepapir
Fremgangsmåde
1
Opvarm ovnen til 220 grader varmluft.2
Læg de frosne fritter på en bageplade beklædt med bagepapir, vend dem i olivenolie og bag dem i ovnen i ca. 25-30 minutter.3
Skyl tomater og agurker og skær dem i mindre stykker. Skyl og hak persillen fint. Bland tomater, agurk og persille med oliven og valgfri dressing.4
Krydr imens koteletterne med timian, salt og peber og brun dem af i lidt olivenolie på en anden pande. Skru ned for varmen og lad dem stege videre, til de er møre.5
Opvarm saucen i en gryde eller tryk på kokkehuen for at lave din egen.6
Server de saftige koteletter med fritter, salat og pebersauce. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære tomater og agurk i mindre stykker. De kan også blande dressingen og krydre koteletterne med salt og peber.