Pestomarinerede laksespyd med stegte grøntsager og vilde ris

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 250 gramvilde ris
  • 225 gramlaksefileter
  • 1 spskrød pesto
  • 1 stkporre
  • 250 gramgulerødder
  • 0.5 stkblomkål
  • 1 fedhvidløg
  •  olivenolie
  •  soya
  •  grillspyd
  •  bagepapir
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Pestomarinerede laksespyd med stegte grøntsager og vilde ris

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

Lækre laksespyd vendt med pesto. Vi serverer spyddene med lynstegte grøntsager og vilde ris. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 250 gramvilde ris
  • 225 gramlaksefileter
  • 1 spskrød pesto
  • 1 stkporre
  • 250 gramgulerødder
  • 0.5 stkblomkål
  • 1 fedhvidløg
  •  olivenolie
  •  soya
  •  grillspyd
  •  bagepapir

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft og kog risene som anvist på pakken.

2. Fjern skindet fra laksefileterne, skær dem i mindre stykker og vend dem i pesto. Kom laksestykkerne på spyd og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem i ovnen i ca. 15 min.

3. Skær top og bund af porren og rens den grundigt. Flæk porren på midten og skær den i små skiver. Skræl gulerødderne og skær dem i tynde skiver. Skyl blomkålen og skær den i mindre stykker.

4. Varm en dyb pande op med olivenolie og lynsteg presset hvidløg, porre, gulerødder og blomkål. Smag til med soya.

5. Server laksespyddene med lynstegte grøntsager og dampende varme ris. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn sætte laksestykkerne på spyd.

Ekstra smag: Top med frisk chili, koriander eller basilikum.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre