Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
15 min
0 min
Nemme pitabrød med shawarma. Mums! Dit barn kan lave retten sammen med vores fantastiske opskriftudvikler, Herdis, som en del af "Ugens maddag". Start videoen når dit barn er klar i køkkenet, så guider Herdis dit barn igennem madlavningen fra start til slut. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 2.5 dlcreme fraiche 9 %
- 1 fedhvidløg
- 300 gramfærdig kyllingekebab
- 4 stknapoli pitabrød
- 0.5 stkagurk
- 3 stktomater
- 1 stkløg
- 60 gramfærdig salatmix
- salt
- peber
- olivenolie
Fremgangsmåde
1
Opvarm ovnen til 185 grader varmluft.2
Bland presset hvidløg med creme fraiche og smag til med salt og peber.3
Steg kebabkødet på en pande i lidt olivenolie.4
Lun pitabrødene i ovnen i 3-5 minutter .5
Skyl og skær agurk og tomater i mundrette stykker. Skræl løget og skær det i tynde ringe.6
Skyl salaten og anret grøntsagerne i små skåle.7
Fyld pitabrødene med kebab, grøntsager og dressing. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skylle og skære tomater og agurk.
Mere smag: Det smager også rigtig godt med bredbladet persille i pitabrødene, når du fylder dem med kebab.