Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
15 min
0 min
Pitabrød er et hit hos de fleste børn - fordi de bare smager mega godt, og fordi alle kan vælge deres eget favorit-fyld. Her har vi fyldt pitabrødene med æggesalat, kylling i tern og grøntsager. God fornøjelse!!
Portioner
Ingredienser
- 6 stkæg
- 0.5 pottepurløg
- 2 dlcreme fraiche 9 %
- 0.5 spskkarry
- 1.5 spskmayonnaise
- 2 stksnackpeber
- salat efter eget valg
- 285 gramløse majs
- 4 stknapoli pitabrød
- 200 gramrevne rødbeder
- 150 gramkylling i tern
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Opvarm ovnen til 185 grader varmluft eller find brødristeren frem.2
Bring en lille kasserolle med vand i kog til æggene. Giv æggene ti minutter i kogende vand og overhæld dem straks med koldt vand - så koger de ikke videre og bliver nemmere at pille. Gør imens resten klar.3
Klip purløg i små stykker og bland dem med med creme fraiche, karry og mayo.4
Skyl og skær snackpeber i tern. Skyl salaten. Hæld væden fra majsene og lun pitabrødene. Fyld revne rødbeder og de andre grøntsager i små skåle.5
Pil æggene, skær dem i små tern og bland dem med karrydressingen.6
Fyld pitabrødene med kyllingetern, majs, peberfrugter, revne rødbeder og æggesalat. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skylle og skære peberfrugt. De kan også røre æggesalaten og smage den til.