Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
15 min
Ventetid
0 min
Super nem og mega lækker pastaret med hakket oksekød, tacokrydderi og masser af revet cheddarost på toppen. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 2 literkogende vand
- 450 gramfærdig fajitablanding
- 500 gramhakket oksekød
- 40 gramtaco krydderimix
- 300 gramsuppehorn
- 1 dåsehakkede tomater
- 50 gramtomatpuré
- 100 gramrevet cheddar
- salt
- peber
- olivenolie
Fremgangsmåde
1
Hæld vand i en gryde og sæt det på kogepladen med låg til det koger. Skru herefter ned på middelvarme.2
Steg fajitablandingen i en gryde med olivenolie. Når grøntsagerne er tøet op, tilsættes hakket oksekød og tacomix. Lad kødet brune af3
Tilsæt salt i det kogende vand og kog suppehorn i 3 minutter eller som anvist på pakken.4
Når kødet er brunet af tilsættes hakkede tomater og tomatpuré. Smag til med salt og peber.5
Server den lækre tacogryde med macaroni og revet cheddar på toppen. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at røre i tacogryden. De kan også hjælpe med at dække bord.