Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
35 min
0 min
Her har vi lavet en dejlig nudelsuppe med rød karry, kokosmælk, masser af grøntsager og kylling. Suppen kan laves i én stor gryde, så du spares for en masse opvask - noget vi er ret vilde med hos Mambeno.. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 1 stkløg
- 2 fedhvidløg
- 350 gramkyllingefilet
- 1 tskrød karrypasta
- 5 dlvand
- 4 dlkokosmælk
- 1 terninghønsebouillon
- 150 gramgulerødder
- 1 stkporre
- 150 grambønnespirer
- 250 gramfuldkornsnudler
- 150 gramedamamebønner
- 1 spsksoya
- 1 stklime
- olivenolie
Fremgangsmåde
1
Pil skrællen af løg og hvidløg og skær begge dele i små tern. Skær kyllingefileterne i mindre stykker. Varm en dyb gryde op med olivenolie og svits karrypasta, løg, hvidløg og kylling.2
Tilsæt vand, kokosmælk og bouillon.3
Skræl gulerødderne, skær dem i den ønskede størrelse og tilsæt til suppen.4
Skær top og bund af porren, rens den grundigt og skær den i tynde strimler. Skyl bønnespirerne.5
Tilsæt nudler, porre, bønnespirer og edamamebønner og lad suppen simre under låg i ca. 7 min. Rør gerne i gryden undervejs. Tilføj soya og smag til med limesaft.6
Server suppen i dybe skåle. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn pille skrællen af løg og hvidløg.
Ekstra smag: Top med friske koriander og chili.