Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
30 min
Ventetid
0 min
Lækre kyllingefileter i serranosvøb med en nem spinatstuvning og ovnbagte kartofler som tilbehør. En rigtig efterårs- og vinterret. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 650 gramkartofler
- 500 gramfrossen spinat
- 450 gramkyllingefilet
- 60 gramserranoskinke
- 2.5 dlcremefine 15%
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.2
Skyl og skrub kartoflerne. Skær kartoflerne i mundrette størrelser og vend dem i lidt olivenolie, salt og peber. Bag kartoflerne i ovnen i ca. 20 min.3
Optø spinaten i en gryde eller i mikroovnen. Dræn den optøede spinat for vand - brug evt. en si eller pres væden ud med hænderne.4
Skær kyllingefileterne i halve og vikl et stykke serrano omkring hver filet. Varm en pande op med olivenolie og steg kyllingefileterne ved middelvarme til de er gyldne på hver side.5
Kom spinat og cremefine i en gryde og varm op ved middelvarme. Spinaten skal ikke koge, blot varmes op til lige under kogepunktet. Smag til med salt og peber.6
Server de lækre kyllingefileter i svøb med stuvet spinat og ovnbagte kartofler. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn vikle serrano rundt om kyllingefileterne.
Ekstra smag: Tilsæt lidt revet muskatnød til den stuvede spinat.