Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
35 min
0 min
Tortillapandekager kan variere i det uendelige. Her har vi fyldt dem med sprøde falafler, hummus, spidskål, snackpeber, spinat, granatæblekerner, avocado og creme fraiche-dressing. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 300 gramfalafler
- 70 gramspæde spinatblade
- 1 stksnackpeber
- 2 stkavocado
- 0.5 stkrødt el. alm. spidskål
- 100 gramgranatæblekerner
- 200 gramhummus
- 2.5 dlcreme fraiche 9 %
- 6 stkfuldkornstortillas
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Tænd ovnen og opvarm falaflerne efter anvisningen på pakken.2
Skyl spinaten og snackpeberen. Skær snackpeber og avocadoerne efter eget ønske og snit spidskålet fint - brug evt. et mandolinjern, men pas på fingrene!3
Vend spidskål, spinat, snackpeber og granatæblekerne sammen med olivenolie, salt og peber.4
Kom hummus og creme fraiche op i små skåle.5
Lun tortillaerne i ovnen eller på en brødrister.6
Stil alle ingredienserne på bordet og lad hele familien sammensætte deres egen yndlingstortilla. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme humus og creme fraiche op i små skåle.
Ekstra smag: Top med frisk eller tørret chili.