Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
15 min
Ventetid
0 min
En nem og smagfuld kartoffelsalat med kartofler, salat, cherrytomater, edamamebønner, blomkålsris, pesto, salatost og ristede pinjekerner. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 650 gramsmå kartofler
- 150 gramedamamebønner
- 75 gramsalatmix
- 10 stkcherrytomater
- 25 grampinjekerner
- 150 gramblomkålsris
- 130 gramgrøn pesto
- 200 gramsalatost i tern
Fremgangsmåde
1
Skyl og skrub kartoflerne. Skær dem i mundrette stykker og kog dem møre i letsaltet vand.2
Overhæld edamamebønnerne med kogende vand. Skyl salaten og cherrytomaterne og skær cherrytomaterne i kvarte.3
Rist pinjekernerne på en tør pande.4
Vend alle ingredienserne sammen og server i dybe tallerkener eller på et fad toppet med salatost og ristede pinjekerner. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle cherrytomaterne og salaten.