Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
30 min
Ventetid
0 min
Her har vi lavet en virkelig lækker cremet pastaret med frisk fuldkornspasta, hakkede tomater, cremefine, frisk spinat og rejer. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 1 stkløg
- 1 dåsehakkede tomater
- 2.5 dlcremefine 15%
- 1 terninggrøntsagsbouillon
- 1 spskeddike
- 500 gramfrisk fuldkornstagliolini
- 2 fedhvidløg
- 200 gramfrosne rejer
- 75 gramfriske spinatblade
- olivenolie
- salt
- peber
- parmesan
Fremgangsmåde
1
Pil skrællen af løget og hak det fint. Varme lidt olivenolie i en dyb pande eller gryde. Svits løget og tilsæt hakkede tomater, cremefine, bouillon og eddike. Lad saucen simre i ca. 10 min.2
Kog pastaen efter anvisningen på pakken.3
Pil skrællen af hvidløgene og hak dem fint. Varm lidt olivenolie op på en panden og svits hvidløget. Tilsæt rejer og lynsteg dem.4
Skyl spinaten. Vend spinat og de lynstegte rejer i saucen og smag til med salt og peber.5
Vend den cremede sauce med rejer og spinat sammen med pastaen og top med revet parmesan. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle spinaten.
Ekstra smag: Top med revet skal fra en skyllet økologisk citron.