Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
Her har vi lavet en lækker vegetarisk nudelret med blomkål, gulerødder og ærter - vendt i en lækker sauce af kokosmælk og peanutbutter. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 250 gramfuldkornsnudler
- 300 gramgulerødder
- 1 stkløg
- 2 fedhvidløg
- 3 spskpeanutbutter
- 4 dlkokosmælk
- 0.5 stkblomkål
- 200 gramfrosne ærter
- 1 stklime
- soya
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Kog nudlerne efter anvisningen på pakken. Skræl gulerødderne og skær dem i tynde skiver. Pil skrællen af løg og hvidløg og hak det fint.2
Varm en wok eller dyb pande op med olivenolie og svits løg, hvidløg og gulerødder. Tilsæt peanutbutter og kokosmælk og varm op under omrøring.3
Skær blomkålen i tynde skiver eller hak det groft og tilsæt det retten. Lad det hele simre i ca 10 min. Tilsæt ærterne og lad retten simre videre i ca. 5 min. Smag til med soya, limesaft, salt og peber.4
Server fuldkornsnudlerne med grøntsager og peanutsauce i dybe skåle. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skrælle gulerødderne.
Ekstra smag: Top med friske koriander, basilikum og ristede sesamfrø.