Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
15 min
Ventetid
0 min
En nem og smagfuld kartoffelsalat med kartofler, stegt squash, ærter, cherrytomater og smilende æg. Serveret med en hurtig dressing af hytteost og pesto - hytteosten kan sagtens skiftes ud med creme fraiche. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 650 gramkartofler
- 4 stkæg
- 1 stksquash
- 200 gramfrosne ærter
- 10 stkcherrytomater
- 200 gramhytteost
- 80 gramgrøn pesto
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Skyl og skrub kartoflerne og skær dem i mundrette størrelser. Kog kartoflerne møre i letsaltet vand og overhæld dem herefter med koldt vand.2
Bring en kasserolle med vand i kog og kog æggene i 7-8 minutter. Overhæld dem herefter med koldt vand.3
I mens kartofler og æg koger: Skyl og skær squashen i skiver og steg dem på en pande med olivenolie. Drys med salt og peber.4
Imens squashen steger: Overhæld ærterne med kogende vand, skyl cherrytomaterne og skær dem i halve.5
Rør hytteost og pesto sammen.6
Server kartoffelsalaten med hytteostdressing på siden eller vend alle ingredienserne sammen og top med smilende æg. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle cherrytomaterne og røre hytteost og pesto sammen.