Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
15 min
Ventetid
0 min
En hurtig og lækker pæresalat med en færdigsnittet spidskålssalat, som vi har peppet op med pærer, bulgur, gulerødder og salatost. Salaten serveres med stegt kyllingebryst. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 150 grambulgur
- 450 gramkyllingefilet
- 3 stkpære
- 30 gramspæde spinatblade
- 200 gramgulerødder
- 350 gramfærdig spidskålssalat
- 100 gramsalatost i tern 3%
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Kog bulguren efter anvisningen på pakken og overhæld herefter med koldt vand.2
Halver kyllingefileterne. Varm en pande med olivenolie op og steg kyllingestykkerne til de er gyldne. Krydr med salt og peber.3
Skyl pærerne og spinaten og skræl gulerødderne. Skær pærerne i tynde både og skær gulerødderne ud efter eget ønske - lav evt. tynde strimler med en kartoffel- eller tyndskræller.4
Vend bulguren samme med den færdige spidskålssalat, den tilhørende dressing, pærer, spinat, gulerødder, salatost og en god sjat olivenolie. Smag til med salt og peber.5
Server den sprøde pæresalat sammen med saftige kyllingefileter. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn vende salaten sammen og dække et fint bord.