Max 15 min.: Tikka masala med kylling. Hertil Napolibrød og agurk.

Ingredienser

Retten kan fryses

( 2 voksne og 2 børn )

  • 400 gramfrossen tikka masala-blanding
  • 450 gramkyllingefilet
  • 350 gramtikka masala sauce
  • 2 dlvand
  • 2 dlkokosmælk
  • 140 gramtomatpuré
  • 4 stknapoli pitabrød
  • 0.5 stkagurk
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Max 15 min.: Tikka masala med kylling. Hertil Napolibrød og agurk.

I samarbejde med

3.6, Meget populær

I dag skal vi til de varmere himmelstrøg og have en omgang eksotisk og lynhurtig tikka masala med kylling. Vi serverer den med lækre pitabrød og agurkestave. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 400 gramfrossen tikka masala-blanding
  • 450 gramkyllingefilet
  • 350 gramtikka masala sauce
  • 2 dlvand
  • 2 dlkokosmælk
  • 140 gramtomatpuré
  • 4 stknapoli pitabrød
  • 0.5 stkagurk
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie

Fremgangsmåde

1. Steg de frosne grøntsager i en gryde med lidt olivenolie i et par minutter.

2. Skær kyllingefileterne i mindre tern. Husk at vaske fingre og køkkenredskaber efterfølgende.

3. Tilsæt kyllingen til grøntsagerne og steg i et par minutter. Tilsæt herefter tikka masala sauce, vand (som du lige ryster i det tomme tikka-glas for at få det hele med), kokosmælk og tomatpuré.

4. Lad det simre i 7-10 minutter til kyllingen er gennemstegt og smag herefter til.

5. Lun Napolibrød i ovnen eller på brødristeren og skær dem i mindre stykker. Skyl og skær agurk i stave til gnavergrønt.

6. Server tikka masala med brød og agurkestave - og evt. en klat creme fraiche og lidt grønt på toppen, hvis du har det på lager. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære agurkerne i stave.

Har du kokosmælk tilovers så frys det ned og brug det en anden god gang.

 

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre