Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
En lækker mexicansk gryderet med kylling i tern, hakkede tomater, kidneybønner og taco-mix. Serveret med brune ris, sprøde majs og creme fraiche. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 250 gramris
- 1 stkløg
- 200 gramgulerødder
- 1 dåsekidneybønner
- 300 gramfersk kylling i tern
- 1 dåsehakkede tomater
- 40 gramtacomix
- 285 gramløse majs
- 2 dlcreme fraiche 9 %
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Kog risene efter anvisningen på pakken.2
Pil skrællen af løget og hak det fint. Skræl gulerødderne og riv dem på den grove side af et rivejern. Skyl kidneybønnerne.3
Varm en gryde op med olivenolie og svits løg og kylling. Tilsæt gulerødder, hakkede tomater, kidneybønner og taco-mix. Lad retten simre i ca. 20 min. Ønsker du en tyndere sauce, skal du blot tilsætte lidt vand. Smag til med salt og peber.4
Kom majs og creme fraiche i små skåle.5
Server den lækre gryderet med dampende varme ris og top med sprøde majs og creme fraiche. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme ris, vand og salt i en gryde.
Ekstra smag: Top med limesaft og friske koriander.