Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
15 min
Ventetid
0 min
En super nem og hurtig ret med en færdiglavet tabbouleh-salat som vi har peppet op med cherrytomater, agurk og persille. Serveret med skinketern stegt i paprika, lune fuldkornsmadbrød og hummus. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 10 stkcherrytomater
- 0.5 stkagurk
- 1 pottepersille
- 0.5 spskpaprika
- 300 gramsvinekød i tern
- 3 stkmadbrød
- 300 gramfærdig tabbouleh-salat
- 200 gramhummus
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Skyl cherrytomaterne, agurken og persillen. Skær cherrytomaterne og agurken ud efter eget ønske og hak persillen fint.2
Varm en pande op med olivenolie, svits paprikaen og tilsæt skinketern. Steg skinketernene og krydr med salt og peber.3
Lun madbrødene i ovnen eller på en brødrister.4
Imens brødene lunes: Vend tabbouleh-salaten med cherrytomater, agurk, persille og den tilhørende dressing. Smag til med salt og peber.5
Server tabbouleh-salaten med paprikastegte skinketern, lune madbrød og hummus. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn vende salaten sammen og dække et fint bord.