Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
30 min
Ventetid
0 min
Pitabrød fyldt med kyllingekebab og hvidløgsdressing - what´s not to like? Her har vi brugt færdigstegt kebab og rørt en hurtig hvidløgsdressing. En virkelig nem og lækker omgang aftensmad. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 1 fedhvidløg
- 2.5 dlcreme fraiche 9 %
- 0.5 stkspidskål
- 2 stktomater
- 0.5 stkagurk
- 1 stkrødløg
- 285 gramløse majs
- 300 gramfærdig kyllingekebab
- 6 stkpitabrød med fuldkorn
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Rør presset hvidløg og creme fraiche sammen i en skål og smag til med salt og peber.2
Skyl spidskål, tomater og agurk og snit det efter hele eget ønske. Pil skrællen af rødløget og skær det i tynde skiver - brug evt. et mandolinjern. Dræn majsene for væde. Anret grøntsagerne i små skåle.3
Varm en pande med olivenolie og steg kebabkødet.4
Lun pitabrødene på en brødrister eller i ovnen.5
Stil alle ingredienserne på bordet og lad hele familien sammensætte deres eget yndlingspitabrød. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn røre dressingen sammen og komme grøntsagerne i små skåle.