Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
15 min
Ventetid
0 min
Her har vi lavet en lækker vegetarisk couscoussalat med fuldkorncouscous, snackpeber, rucola, kikærter, oliven, salatost, avocado og ristede mandler på toppen. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 200 gramcouscous
- 50 grammandler
- 75 gramrucola
- 2 stksnackpeber
- 1 stkrødløg
- 2 stkavocado
- 1 dåsekikærter
- 200 gramsalatost i tern 3%
- 100 gramkalamataoliven uden sten
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Kog couscousen efter anvisningen på pakken og lad den køle af.2
Rist mandlerne på en tør pande og hak dem groft.3
Skyl rucolaen og snackpeberne og pil skrællen af rødløget. Skær snackpeber, rødløg og avocado ud efter eget ønske.4
Kom kikærterne i en si og skyl dem.5
Vend couscousen sammen med kikærter, rucola, snackpeber, rødløg, oliven, salatost, avocado og en god sjat olivenolie. Smag til med salt og peber.6
Server couscoussalaten i en skål eller på et fad med ristede mandler på toppen. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn vende couscoussalaten sammen og dække et fint bord.