Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
Pasta med kødsovs er en børnefamilie-klassiker. Her har vi lavet en udgave med hakket kyllingekød, revne gulerødder og ærter. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 1 stkløg
- 1 fedhvidløg
- 1 spskpaprika
- 400 gramhakket kyllingekød
- 150 gramgulerødder
- 70 gramtomatpuré
- 1 dåsehakkede tomater
- 0.5 spsktørret timian
- 1 dlvand
- 1 terninggrøntsagsbouillon
- 200 gramfrosne ærter
- 250 gramfuldkornspastaskruer
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Pil skrællen af løg og hvidløg og hak det fint.2
Varm en dyb gryde op med olivenolie og svits løg, hvidløg og paprika. Tilsæt kyllingekødet og brun det af.3
Imens kødet bruner: Skræl gulerødderne og riv dem på den grove side af et rivejern.4
Tilsæt gulerødder, tomatpuré, hakkede tomater, timian, vand og bouillon. Lad kødsovsen simre i ca. 20 min. eller mere, hvis du har tid. Tilsæt ærterne fem min. inden servering og smag til med salt og peber.5
Kog pastaerne efter anvisningen på pakken.6
Server pastaen med den lækre kyllingekødsovs i skåle og top evt. med revet parmesan, hvis du har det på lager. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skrælle gulerødderne.
Ekstra smag: Top med revet parmesan.