Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
35 min
0 min
Er du vild med koteletter i fad? Så skal du glæde dig til denne udgave, hvor vi har brugt kylling i stedet for svinekød. Opskriften er til to dage, så brug resterne som varmemad eller gem ris og kylling til lækker wok. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 250 gramris
- 1 stkrødløg
- 2 fedhvidløg
- 2 stkrød peberfrugt
- 200 gramchampignon
- 1 dåsehakkede tomater
- 2 dlmadlavningsfløde 8%
- 1 spskpaprika
- 0.5 spsktørret oregano
- 1 terninghønsebouillon
- 600 gramkyllingeinderfilet
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Opvarm ovnen til 220 grader varmluft. Kog risene efter anvisningen på pakken og tag halvdelen fra til i morgen. Husk at køle dem hurtigt ned.2
Hak løg og hvidløg fint. Vask og rens peberfrugterne og skær dem i strimler. Skyl og rens champignonerne og skær dem i halve eller kvarte. Kom alle grøntsager i et ovnfast fad.3
Tilsæt hakkede tomater, fløde, paprika, oregano og smuldret bouillon. Rør det godt sammen med grøntsagerne og krydr med salt og peber. Læg inderfileterne på toppen og bag fadet i ovnen i ca. 20-25 minutter.4
Server kyllingefadet med ris - husk at gemme halvdelen af risene og kyllingen til i morgen. Velbekomme!Tip
Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære champignon og peberfrugt i stykker.