Æggekage med pepperoni og avocadosalat

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 10 stkæg
  • 2.5 dlmælk
  • 0.25 spsktørret oregano
  • 1 tsksalt
  • 150 grampepperoni
  • 300 gramfrosne bønner
  • 10 stkcherrytomater
  • 2 stkavocado
  •  dressing efter eget valg
  • 6 skiverugbrød
  •  olivenolie
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Æggekage med pepperoni og avocadosalat

I samarbejde med

4.7, Mambeno-favorit!

Her har vi lavet en lækker æggekage med pepperoni og oregano, der smager lidt af pepperonipizza. Vi serverer den med ristet rugbrød og en tomat- og avocadosalat. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 10 stkæg
  • 2.5 dlmælk
  • 0.25 spsktørret oregano
  • 1 tsksalt
  • 150 grampepperoni
  • 300 gramfrosne bønner
  • 10 stkcherrytomater
  • 2 stkavocado
  •  dressing efter eget valg
  • 6 skiverugbrød
  •  olivenolie
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.

2. Pisk æg, mælk, oregano, salt og lidt peber sammen i en skål. Steg halvdelen af pepperonien på en tør pande, der kan tåle at komme i ovnen, i et par minutter.

3. Hæld æggemassen i panden. Fordel den resterende pepperoni over æggemassen. Bag æggekagen i ovnen i ca. 20-25 minutter, til når æggekagen føles fast.

4. Kog de grønne bønner i letsaltet vand i ca. 2-3 minutter og skyl dem herefter i koldt vand. Skyl tomaterne og halver dem. Flæk avocadoerne, fjern stenene og skær dem i skiver. Bland bønner, tomater og avocado med valgfri dressing.

5. Rist rugbrødet i brødristeren eller på en pande i lidt olie.

6. Server æggekagen med tomat- og avocadosalat, rugbrød og lidt ketchup, hvis I har det på lager. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet:  Lad dine børn være med til piske æggemassen sammen og skære grøntsagerne. Husk at vaske hænder, når I har rørt ved rå æg - evt. salmonella sidder ofte på skallen!

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre