Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
30 min
Ventetid
0 min
En super nem opskrift med kun fem ingredienser: Fiskefileter, fritter, aioli, asparges og tomater. Perfekt til travle dage. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 600 grampommes frites
- 500 grampaneret fiskefilet
- 1 bundtgrønne asparges
- 10 stkcherrytomater
- 200 gramaioli eller anden dip
- smør
- olivenolie
- bagepapir
Fremgangsmåde
1
Opvarm ovnen til 200 grader varmluft.2
Læg fritterne på en bageplade beklædt med bagepapir. Vend dem med lidt olivenolie og bag dem i ovnen i 25-30 minutter, til de er sprøde og gyldne. Husk at vende fritterne undervejs.3
Steg fiskefileterne i en god blanding af smør og olie på en slip-let pande. Vend dem forsigtigt undervejs og tag dem af, når de er flot gyldne. Hvis du ikke synes, at fiskefileterne bliver stegt overalt, så tilsæt lidt mere fedtstof. De er nogen fedttørstige krabater, er de!4
Imens fileterne steger, laver du resten klar. Bræk den nederste og trevlede del af aspargesene. De knækker selv af lige der, hvor den trevlede del slutter. Blanchér aspargesene i spilkogende vand i ca. 30 sekunder og overhæld dem med det samme med koldt vand. Pas på ikke at give dem for meget - de skal stadig have bid.5
Skyl tomaterne og server fiskefileterne med fritter, asparges, tomater og aioli. Har du en citron på lager, så server den i både på toppen. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at knække det nederste af aspargesene.