Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
Her har vi lavet en lækker wok-ret med fuldkornsnudler, friske grøntsager og østerssauce. På toppen serverer vi lækre sesampanerede havtaskefileter. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 250 gramfuldkornsnudler
- 1 stkporre
- 150 grambønnespirer
- 150 gramgulerødder
- 150 gramedamamebønner
- 1 dløsterssauce
- 1 dlvand
- 40 gramsesamfrø
- 200 gramhavtaskefilet
- 1 stklime
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Kog nudlerne efter anvisningen på pakken.2
Skær porren i tynde skiver og skyl dem grundigt. Skyl bønnespirerne. Skræl gulerødderne og riv dem på den grove side af et rivejern eller skær dem i tynde strimler.3
Varm en wok eller en dyb pande op med olivenolie og steg grøntsagerne. Tilsæt edamamebønner, østerssauce og vand og lad grøntsagerne stege videre ved svag varme.4
Imens grøntsagerne steger: Hæld sesamfrø op i en dyb tallerken og vend dem med salt og peber. Skær havtaskefileterne i mindre stykker og vend dem i sesamfrøene.5
Varm en pande op med olivenolie og steg fiskestykkerne til de har en sprød og gylden overflade på begge sider.6
Vend nudlerne sammen med grøntsagerne og smag til med limesaft, salt og peber.7
Server nudlerne sammen med de sesampanerede havtaskefileter på toppen. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn vende fiskestykkerne i sesamfrøene.
Ekstra smag: Top med friske koriander og soya.