Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
30 min
Ventetid
0 min
En dejlig sommerret med færdigsnittet coleslaw vendt med agurk, rejer, dild og citronsaft. Serveret med kartoffelbåde bagt i ovnen. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 650 gramsmå kartofler
- 0.5 stkagurk
- 1 pottedild
- 285 gramrejer i lage
- 400 gramfærdig coleslaw
- 1 stkcitron
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Tænd ovnen på 210 grader varmluft.2
Skyl og skrub kartoflerne, skær dem i både og vend dem med olivenolie, salt og peber. Kom dem i et ildfast fad og bag dem i ovnen i ca. 20-25 min.3
Skyl agurken og dilden. Skær agurken ud efter eget ønske og hak dilden fint. Dræn rejerne for væske.4
Vend coleslaw sammen med agurk, dild, rejer og den tilhørende dressing. Tilsæt evt. lidt olivenolie og smag til med citronsaft, salt og peber.5
Server den sprøde rejesalat med ovnbagte kartofler. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle kartoflerne.