Sprød rejesalat med ovnbagte kartofler

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 650 gramsmå kartofler
  • 0.5 stkagurk
  • 1 pottedild
  • 285 gramrejer i lage
  • 400 gramfærdig coleslaw
  • 1 stkcitron
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

En dejlig sommerret med færdigsnittet coleslaw vendt med agurk, rejer, dild og citronsaft. Serveret med kartoffelbåde bagt i ovnen. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 210 grader varmluft.

2. Skyl og skrub kartoflerne, skær dem i både og vend dem med olivenolie, salt og peber. Kom dem i et ildfast fad og bag dem i ovnen i ca. 20-25 min.

3. Skyl agurken og dilden. Skær agurken ud efter eget ønske og hak dilden fint. Dræn rejerne for væske.

4. Vend coleslaw sammen med agurk, dild, rejer og den tilhørende dressing. Tilsæt evt. lidt olivenolie og smag til med citronsaft, salt og peber.

5. Server den sprøde rejesalat med ovnbagte kartofler. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle kartoflerne.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre