Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
20 min
Ventetid
15 min
Resterne fra bolognese er genial at bruge i en lækker meat pie. Den er super nem at lave, og vi serverer den med saftige melonskiver som tilbehør. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 275 gramtærtedej
- 5 stkæg
- 500 gramrester fra bolognese
- 1 tsksalt
- 50 gramrevet ost
- 1 stkpiel de sapo melon
Fremgangsmåde
1
Tænd ovnen på 210 grader varmluft. Tryk dejen ud i en smurt tærteform - også helt op ad siderne. Prik bunden med en gaffel, så bobler den ikke op. Bag tærtedejen i ovnen i 10 min. og tag den herefter ud.2
Bland imens æg, kødsovs og salt sammen i en skål og fordel fyldet på den forbagte tærtebund. Drys med revet ost på toppen og bag tærten i ca. 20 minutter til æggemassen er stivnet og tærten har fået en smuk og gylden overflade.3
Skær melonen halvt over og fjern kernerne. Skær melonen ud i skiver.4
Servér tærten med melon. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære melon i skiver. De kan også blande æg og kødsovs sammen.