Meat pie med bolognesefyld - dag to

Ingredienser

Retten kan fryses

( 2 voksne og 2 børn )

  • 275 gramtærtedej
  • 5 stkæg
  • 500 gramrester fra bolognese
  • 1 tsksalt
  • 50 gramrevet ost
  • 1 stkpiel de sapo melon
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Meat pie med bolognesefyld - dag to

I samarbejde med

3.0, Meget populær

Resterne fra bolognese er genial at bruge i en lækker meat pie. Den er super nem at lave, og vi serverer den med saftige melonskiver som tilbehør. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 275 gramtærtedej
  • 5 stkæg
  • 500 gramrester fra bolognese
  • 1 tsksalt
  • 50 gramrevet ost
  • 1 stkpiel de sapo melon

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 210 grader varmluft. Tryk dejen ud i en smurt tærteform - også helt op ad siderne. Prik bunden med en gaffel, så bobler den ikke op. Bag tærtedejen i ovnen i 10 min. og tag den herefter ud.

2. Bland imens æg, kødsovs og salt sammen i en skål og fordel fyldet på den forbagte tærtebund. Drys med revet ost på toppen og bag tærten i ca. 20 minutter til æggemassen er stivnet og tærten har fået en smuk og gylden overflade.

3. Skær melonen halvt over og fjern kernerne. Skær melonen ud i skiver.

4. Servér tærten med melon. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære melon i skiver. De kan også blande æg og kødsovs sammen.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre