Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
30 min
0 min
Sprøde tacoskaller fyldt med lækkert mexi-fyld. Vi serverer de sprøde skaller med lækker mangosalat og guacamole. Opskriften er beregnet til to dage, så gem halvdelen af fyldet til i morgen og brug det i lækre wraps. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 900 gramfrossen chili con carne blanding
- 800 gramhakket oksekød
- 40 gramtacomix
- 1 stkmango
- 0.5 stkagurk
- 1 stkrødløg
- 0.5 pottefriske koriander
- 1 stklime
- 1 stkavocado
- 1 fedhvidløg
- 135 gramtacoskaller
- salt
- peber
- olivenolie
Fremgangsmåde
1
Steg grøntsagsblandingen i en gryde med olivenolie. Når grøntsagerne er tøet op, tilsættes hakket oksekød og tacomix. Lad kødet blive brunet godt af.2
Skræl mangoen og fjern stenen. Skær frugtkødet i små tern. Skyl agurken og skræl rødløget. Skær begge dele i små tern. Hak koriander fint og tag lidt fra til topping.3
Hvis ikke alle i familien kan lide koriander, så lad være med at blande det i salaten. Ellers blandes mango, agurk, rødløg og koriander og der smages til med saften fra en lime, salt og peber.4
Flæk avocadoen, fjern stenen og mos avocadoen med en gaffel. Tilsæt presset hvidløg og smag til med salt og peber.5
Lun tacoskallerne i ovnen. Server dem med oksekødsfyld, salat og guacamole. Husk at gemme halvdelen af mexi-gryden til i morgen. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skylle og skære agurk. De kan også dække et fint bord.