Fuldkornspasta vendt med grønt. Hertil hvilling- eller torskefilet.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 250 gramfuldkornspasta
  • 500 gramfærdig fajitablanding
  • 1 dåsehakkede tomater
  • 200 gramhvilling- eller torskefilet
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Fuldkornspasta vendt med grønt. Hertil hvilling- eller torskefilet.

I samarbejde med

4.0, Mambeno-favorit!

Her har vi lavet en simpel og lækker pastaret med en fajitablanding fra frost og pandestegt hvilling- eller torskefilet. Du kan også bruge en ratatouilleblanding eller andre grøntsagsblandinger efter smag. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 250 gramfuldkornspasta
  • 500 gramfærdig fajitablanding
  • 1 dåsehakkede tomater
  • 200 gramhvilling- eller torskefilet
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Kog pastaerne i letsaltet vand.

2. Varm en pande op med olivenolie og steg grøntsagsblandingen i ca. 5 min. Tilsæt hakkede tomater og lad sovsen koge ind i ca. 10 min. Smag til med salt og peber.

3. Imens sovsen simrer: Skær torskefileterne i den ønskede størrelse. Varm en pande op med olivenolie og steg stykkerne i ca. 3 min. på hver side. Krydr med salt og peber.

4. Vend pastaerne sammen med ratatouillen og server sammen med den pandestegte torskefilet. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme vand og salt i en gryde til pastaerne.

Ekstra smag: Top med revet parmesan og frisk basilikum.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre