Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
30 min
0 min
En lækker fredagsret der er perfekt til at skyde weekenden i gang - men den smager altså også godt en tirsdag! Kyllingeinderfileter på spyd med kartoffeldippers, en sprød salat med vindruer og en færdig aioli. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 600 gramkartoffeldippers
- 350 gramkyllingeinderfilet
- 0,5 stkspidskål
- 0,5 stkagurk
- 250 gramgrønne stenfri druer
- 30 gramsolsikkekerner
- 175 gramaioli
- bagepapir
- grillspyd
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Tænd ovnen på 185 grader varmluft. Kom kartoffeldippers på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem i ovnen i ca. 20-30 min.2
Vend kyllingeinderfileterne med olivenolie, salt og peber. Kom kyllingeinderfileterne på spyd og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem i ovnen i ca. 15 min.3
Snit spidskålen fint - brug evt. et mandolinjern. Skyl agurk og vindruer og skær dem ud efter eget ønske. Vend spidskål, agurk og vindruer sammen med en god sjat olivenolie, salt og peber og top med solsikkekerner.4
Server de lækre kyllingespyd med kartoffeldippers, sprød vindruesalat og aioli. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme kyllingen på spyd.
Ekstra smag: Krydr kyllingespyddene med husets yndlingskrydderi.