Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
20 min
Ventetid
0 min
Her bruger vi resterne fra gårsdagens indiske deller til lækre stegte ris med saucen fra i går tilsat æg og toppet med peanuts. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- kolde kogte ris
- 1 stkrød peberfrugt
- 4 stkæg
- rester fra indiske deller
- 100 grampeanuts
- rapsolie
- salt
- peber
- soya
Fremgangsmåde
1
Hæld olie i en wok eller dyb pande og steg risene i et par minutter. Tilsæt kokossaucen fra gårsdagens indiske deller. Skyl og skær peberfrugt i strimler og tilsæt dem.2
Pisk æggene sammen og tilsæt dem i wokken og rør godt rundt, så de fordeler sig og æggene stivner.3
Skær kyllingedellerne i mindre stykker og tilsæt dem i wokken - du kan også servere dem hele til risene. Hvis det skal gå ekstra hurtigt, kan du give dellerne en tur i mikroovnen.4
Server de stegte ris med dellerne, kokossauce og lidt soya og peanuts på toppen. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære peberfrugten i stave.