Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
En dejlig fiskeret med små stykker torskefilet paneret i rugmel. Serveret med nye kartofler og en lækker tatarsauce med creme fraiche, mayonnaise, persille, purløg, kapers og citronskal. Hertil gulerods- og agurkestave. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 650 gramnye danske kartofler
- 0.5 pottepersille
- 0.5 pottepurløg
- 2 tskkapers
- 2.5 dlcreme fraiche 9 %
- 2 spskmayonnaise
- 1 stkcitron
- 225 gramtorskefilet
- rugmel
- 300 gramgulerødder
- 0.5 stkagurk
- rapsolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Skyl og skrub kartoflerne og kog dem møre i letsaltet vand.2
Skyl persille og purløg. Hak persille, purløg og kapers fint og rør det sammen med creme fraiche, mayonnaise og skyllet og revet citronskal i en skål. Smag til med salt og peber.3
Skær torskefileterne i mindre stykker. Hæld rugmel op i en dyb tallerken og vend det sammen med salt og peber. Vend fiskestykkerne i melet.4
Varm en pande op med rapsolie og steg fiskestykkerne til de har en gylden og sprød overflade på begge sider.5
Imens fiskestykkerne steger: Skræl gulerødderne, skyl agurken og skær dem i stave.6
Server de rugmelspanerede torskestykker med nye kartofler, tatarsauce og grøntsagsstave. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn røre dressingen sammen.