Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
30 min
0 min
Her har vi lavet lækre lune tortillapandekager med simpelt fyld af en fajitablanding fra frost, hakket svinekød og sorte bønner. Serveret med frisksnittet salat, agurk og creme fraiche. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 400 gramhakket svinekød
- 1 tskstødt kanel
- 0.5 spskspidskommen
- 450 gramfærdig fajitablanding
- 1 dåsesorte bønner på dåse
- 0.5 stkagurk
- 1 stkhjertesalat
- 6 stkfuldkornstortillas
- 2.5 dlcreme fraiche 9 %
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Varm en pande op med olivenolie og brun kødet af. Tilsæt kanel, spidskommen og den frosne fajita-blanding.2
Kom de sorte bønner op i en si, skyl dem og vend dem i retten. Lad det hele stege i ca. 15 min. Smag til med salt og peber.3
Skyl agurken og skær den ud efter eget ønske. Snit salaten fint.4
Lun tortillapandekagerne i ovnen eller på en brødrister.5
Kom creme fraichen i en lille skål og smag til med salt og peber.6
Stil alle ingredienserne på bordet og lad hele familien sammensætte deres egen fuldkornstortilla. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle de sorte bønner.
Ekstra smag: Top med friske koriander, chili og limesaft.