Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
15 min
Ventetid
0 min
Her har vi lavet en vegetarisk og superhurtig couscoussalat med en færdigsnittet spidskålssalat, kidneybønner, snackpeber, agurk, rødløg, persille og avocado. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 200 gramcouscous
- 1 dåsekidneybønner
- 1 stksnackpeber
- 0.5 stkagurk
- 1 stkrødløg
- 1 pottepersille
- 350 gramfærdig spidskålssalat
- 2 stkavocado
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Kog couscousen efter anvisningen på posen.2
Kom kidneybønnerne i en si og skyl dem. Skyl snackpeberen og agurken og pil skrællen af rødløget. Skær alle grøntsagerne i små tern. Skyl persillen og hak den fint.3
Vend couscousen sammen med den færdigsnittede spidskålsalat og den tilhørende dressing. Tilsæt kidneybønner, grøntsager og en god sjat olivenolie. Smag til med salt og peber.4
Skær avocadoerne i tern.5
Server couscoussalaten i skåle og top med avocadotern og evt. limesaft hvis du har det på lager. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn dække et fint bord.
Ekstra smag: Top med skyllet og revet limeskal og -saft.