Max 15 min.: Couscoussalat med kidneybønner og avocado

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 200 gramcouscous
  • 1 dåsekidneybønner
  • 1 stksnackpeber
  • 0.5 stkagurk
  • 1 stkrødløg
  • 1 pottepersille
  • 350 gramfærdig spidskålssalat
  • 2 stkavocado
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Her har vi lavet en vegetarisk og superhurtig couscoussalat med en færdigsnittet spidskålssalat, kidneybønner, snackpeber, agurk, rødløg, persille og avocado. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Kog couscousen efter anvisningen på posen.

2. Kom kidneybønnerne i en si og skyl dem. Skyl snackpeberen og agurken og pil skrællen af rødløget. Skær alle grøntsagerne i små tern. Skyl persillen og hak den fint.

3. Vend couscousen sammen med den færdigsnittede spidskålsalat og den tilhørende dressing. Tilsæt kidneybønner, grøntsager og en god sjat olivenolie. Smag til med salt og peber.

4. Skær avocadoerne i tern.

5. Server couscoussalaten i skåle og top med avocadotern og evt. limesaft hvis du har det på lager. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn dække et fint bord. Ekstra smag: Top med skyllet og revet limeskal og -saft.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre