Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
25 min
Ventetid
0 min
En frisk og sprød fennikelsalat med spidskål, mango, dild og pinjekerer, som vi topper med en hjemmelavet glace. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 0.5 dlbalsamicoeddike
- 25 grampinjekerner
- 0.5 stkspidskål
- 1 stkfennikel
- 1 stkmango
- 1 pottedild
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Kog eddiken i en gryde. Lad den småsimre i ca. 5-6 minutter og husk at røre undervejs. Når eddiken er tyknet er den klar. Lad den køle lidt af.2
Rist pinjekernerne på en tør pande til de bliver brune. Lad dem køle af på en tallerken.3
Vask spidskål og fennikel og skær den i så tynde skiver som muligt. Brug din bedste kniv eller et mandolinjern.4
Skræl mangoen og fjern stenen. Skær mangoen i små tern eller tynde skiver. Hak dilden fint.5
Bland spidskål med fennikel, dild, mango, pinjekerner og top med glace. Smag til med salt, peber og evt. lidt olivenolie.6
Salaten passer som tilbehør til både sommer- og vinterretter. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære mango i skiver. De kan også hakke dild....eller endnu bedre, klippe det med en saks.