Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
20 min
0 min
Den klassiske waldorfsalat stammer oprindeligt fra USA, opfundet af kokken på Hotel Waldorf. Det er en dejlig cremet salat med sødme, salt og bittert. Server den til helstegt kød eller efterårs- og vinterretter. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 350 gramstenfri vindruer
- 6 stængelbladselleri
- 2 stkæbler
- 100 gramvalnødder
- 2.5 dlcreme fraiche 18%
- 0.5 dlpiskefløde
- 0.5 spsksukker
- salt
- peber
- citron
Fremgangsmåde
1
Vask vindruer, selleri og æbler. Skær vindruerne i halve. Skær æbler og selleri i tern eller skiver. Hak valnødderne groft.2
Bland creme fraiche med fløde og sukker og smag til med salt, peber og citron.3
Vend vindruer, æbler, selleri og valnødder med dressingen.4
Server som tilbehør til efterårs- og vinterretter. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære vindruer i halve og blande dressingen sammen med sukker og salt.