Speltsalat med figner, pære og hasselnødder. Hertil veggie-deller.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 200 gramspeltkerner
  • 100 gramfriske spinatblade
  • 2 stkpære
  • 4 stkfriske figner
  • 5 spskolivenolie
  • 3 spskeddike
  • 2 spskhonning
  • 200 gramveggie-deller
  • 125 gramkrøllet salatmix
  • 40 gramhasselnøddeflager
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Speltsalat med figner, pære og hasselnødder. Hertil veggie-deller.

I samarbejde med

4.8, Mambeno-favorit!

En lækker salat med speltkerner, frisk spinat, krøllet salatmix, friske figner, pærer, hasselnøddeflager og en simpel dressing af olivenolie, eddike og honning. Vi serverer salaten med vegetardeller, men falafler vil også smage rigtig godt til. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 200 gramspeltkerner
  • 100 gramfriske spinatblade
  • 2 stkpære
  • 4 stkfriske figner
  • 5 spskolivenolie
  • 3 spskeddike
  • 2 spskhonning
  • 200 gramveggie-deller
  • 125 gramkrøllet salatmix
  • 40 gramhasselnøddeflager
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Kog speltkernerne efter anvisningen på pakken og overhæld dem herefter med koldt vand.

2. Skyl spinat, pærer og figner. Skær pærerne i små tern og fignerne i både.

3. Rør olivenolie sammen med eddike, honning, salt og peber i en skål.

4. Varm en pande op med olivenolie og steg dellerne efter anvisningen på pakken.

5. Imens dellerne steger: Vend speltkernerne sammen med spinat, salatmix, pærer i tern, hasselnøddeflager og dressingen i en skål eller et fad og fordel fignerne på toppen.

6. Server speltsalaten sammen med veggie-dellerne. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle figner og pærer.

Ekstra smag: Top med husets yndlingsdressing.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre