Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
En skøn ret til weekenden! Kylling paneret i All-Bran og serveret med sprøde kartofler, rodfrugtfritter og færdigsnittet broccolisalat. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 350 gramkartofler
- 400 gramfrosne rodfrugtfritter
- 100 gramall-bran flakes
- 1 stkæg
- 450 gramkyllingefilet
- 265 gramfærdig broccolisalat
- rapsolie
- olivenolie
- salt
- peber
- bagepapir
Fremgangsmåde
1
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.2
Skyl og skrub kartoflerne og skær dem i tynde stave eller både. Læg kartoflerne og rodfrugtfritterne på en bageplade beklædt med bagepapir og vend dem med lidt olivenolie, salt og peber.3
Kom All-bran i en pose og knus dem i mindre stykker. Bland All-bran med salt og peber i en dyb tallerken. Pisk ægget sammen i en anden dyb tallerken.4
Flæk kyllingefileterne på langs og vend dem først i æg og derefter i All-bran, så det er godt fordelt på alle sider.5
Varm en pande op med en blanding af raps- og olivenolie og steg kyllingefileterne til de er gyldne og gennemstegte.6
Imens kyllingefileterne steger: Vend broccolisalaten med den tilhørende dressing og smag til med olivenolie, salt og peber.7
Skær kyllingefileterne i mindre stykker og server dem sammen med sprøde kartofler, rodfrugtfritter og broccolisalat. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn vende kyllingestykkerne i æg og All-bran.
Ekstra smag: Server med familiens yndlingsdyppelse.