Salat med spidskål, broccoli og creme fraiche dressing

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 0.5 stkspidskål
  • 0.5 stkbroccoli
  • 3 stkforårsløg
  • 0.5 pottebredbladet persille
  • 1.5 dlcreme fraiche 9 %
  • 0.5 spskakaciehonning*
  • 1 spskdijonsennep
  • 0.5 spskfrisk eller tørret estragon
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

En lækker sprød salat med spidskål, broccoli, forårsløg og bredbladet persille, som vi topper med en nem creme fraiche dressing. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Skyl spidskålen og skær den i tynde strimler. Skyl broccolien og pluk den i små buketter.

2. Skær top og bund af forårsløgene, vask dem og skær dem i tynde ringe. Hak persillen fint.

3. Bland en dressing af creme fraiche, honning, sennep og estragon. Smag til med salt og peber.

4. Top salaten med dressingen lige inden servering eller server den i en skål for sig. Velbekomme!

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre